DSH electronics
DSH electronics      Leidschendam, 070 3206117

EASY PHONE DeLuxe


 

De "EASY-Phone", DeLuxe versie: een revolutionair mobiel toestel voor visueel gehandicapten

EASY Phone (PRO)

Sprekende en luisterende mobiele telefoon. Het toestel beschikt over onze revolutionaire EASY Assistent software met ruim 5000 functies en is met zowel een toetsenbord, veegbewegingen als spraak bestuurbaar.
Een belangrijk kenmerk van deze telefoon is dat het beschikt over een fysiek toetsenbord waarmee gemakkelijk telefoonnummers kunnen worden ingetoetst en het Menu van EASY kan worden bediend! Een stem vertelt voortdurend wat er gebeurt en geeft ook instructies.

De introductieprijs houden we zeer laag, namelijk op € 299,00.

De EASY software voegt een extra dimensie toe aan mobiel en vast Android gebruik door de gebruiker in staat te stellen rechtstreeks met een smartphone of tablet d.m.v. spraak te kunnen communiceren (twee-richting verkeer!).

EASY luistert naar vragen en opdrachten van de gebruiker (met spraakherkenning) en antwoordt ook met een spreekstem. Je kunt EASY beschouwen als je eigen persoonlijke assistent. Hieronder staat een overzicht van de belangrijkste functies.

Alhoewel besturing met spraak de hoofdfunctie van is, kan EASY echter ook worden bestuurd door:
opdrachten en vragen te typen evenals door functies te selecteren via een slim opgezette menu struktuur dan door middel van het toetsenbord en/of veegbewegingen over het scherm kan worden bediend.

De grote kracht van EASY is de integrale en universele opzet van de software. Vrijwel alle dingen die je met je Android toestel zou willen doen vindt je terug in EASY. De bediening van alle functies is universeel, dus je hoeft je niet meer te verdiepen in de struktuur van losse Apps die allemaal verschillend van opzet zijn.

EASY voor Android worden via de DSH electronics servers up to date gehouden. Er is een werkende WiFi of 2G/3G/4G mobiele Internetverbinding nodig om de meeste functies te kunnen gebruiken.
Aankoop geeft recht op 1 jaar gratis updates en kan jaarlijks desgewenst worden verlengd

Voorbeelden van vragen en opdrachten aan Brainz en EASY vind je hier.

Er bestaat ook een eenvoudigere versie, zijnde de "EASY Phone". Informatie daarover vindt u hier

BRAINZ en EASY software eigenschappen
 

 

SAMENVATTING VAN DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES VAN DE EASY SOFTWARE

Algemene modes: Menselijke dialoog. Datum en tijd (lokaal en wereldwijd). Interactieve Quiz. Kalender functies. Vraagbaak en Weet-al. Spelling van woorden en zinsneden in 7 talen. Conversatierobot. Computerinformatie en bediening met spraak. Leest vele soorten E-boeken hardop voor en onthoud waar je bent gebleven.

Communicatie modes: E-mail’s voorlezen, beantwoorden en versturen. Tekst maken (dicteren) en als e-mail, SMS of Tweet versturen. Telefoonnummer en Adres opzoeken m.b.v. Naam en Plaats. Bellen via de smartphone d.m.v. gesproken contactnamen of gesproken telefoonnummers.

Internet modes: Sprekende browser. Zoeken op Internet. Favoriete webpagina’s. Sprekende kranten en tijdschriften: alle nationale en regionale kranten en tijdschriften en ook uit het buitenland. Slimme en uitgebreide Teletekst verkenner.

Navigatie modes: Toont de kaart van een land, regio, stad of straat. Geografische positie van een land, regio, stad of straat. Huidige (GPS) lokatie melden. Bereking van de Afstand en Route tussen twee of meer plaatsen.
Rij-, fiets- en wandelinstructies. Lokaliseren van dichtstbijzijnde restaurant, bank, winkels, parken etc.
Gesproken NS reisplanner, perroninformatie en treinbord evenals openbaar vervoer planner.

Office modes: Tekst maken en voorleesmodes. Agenda modes. Afspraken-waarschuwer. Gesproken memo’s.
Boodschappenlijstjes en Actielijstjes maken en bewaren.

Multimedia modes: Luisteren naar opgeslagen muziek. Internet radiostations beluisteren door direct de naam van het radiostation te zeggen! Grote multi-media database. Spraakbesturing van Spotify! Youtube video's zoeken en vertonen. Spraaktoegang tot IMDB.

Verkenner modes: Volledige Verkenner van alle soorten bestanden op je Android toestel. Tevens speciale functies om de "Mijn Documenten", "Mijn Afbeeldingen", "Mijn Muziek" of de "Mijn Video’s" folders te verkennen.

Referentie en Naslag modes: Wikipedia Nederlands en Engels. Online woordenboeken in 7 talen.  Synoniemenlijsten in 7 talen. Muziek naslag Database. Vele sport-, historische en andere feiten. Beantwoording van tienduizenden vragen, vergelijkbaar met SIRI. Encyclopedische naslag functies. Movie Database lookup (IMDB). Krachtige "Passend Lezen" functies en nog veel meer!

Vertaal modes: Vertaling van woorden en zinnen van Nederlands naar bijna 60 andere talen!. Ook met live, simultane vertaling van / naar deze talen! Automatische E-mail en webpagina vertaling.

Berekeningen en Conversies: Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Wetenschappelijke berekeningen: sinus, cosinus, arc, tangens, wortel, kwadrateren, logaritmen etc. Lengte-, oppervlakte- en volume-conversies. Tijd-, gewicht-, temperatuur-, Romeinse cijfers en geld-conversie modes.

Informatie modes: Datum, maand, dag, week, seizoen, kwartaal, jaar. Gesproken tijdmeldingen (ook buitenland). Nationale feestdagen. Wekker en kookwekker. Tablet en smartphone configuratie informatie. Statusmelding van je Internet verbinding en batterijlading. Beurs indices en aandelenkoersen. De opkomst en ondergang van Zon en Maan. Momentele schijngestalte van de maan. Vluchten van en naar Schiphol. Slimme NS reisplanner, OV Planner en nog veel meer.

Favorieten: Nieuwsberichten, kranten en tijdschriften, weerberichten, verkeersinformatie, beurskoersen, sportnieuws, wedstrijduitslagen, televisiegids etc.

Interactieve modes: EASY communiceert interactief met u als gebruiker! EASY heeft ook een Quiz aan boord.

Instellingen: Zeer groot aantal instellingen en persoonlijke voorkeuren.  

Optionele uitbreidingsmogelijkheden:

1. Print & Scan uitbreiding (te vinden in de Google Play Store).
2. Afstandsbediening van je Windows PC.
3. Sprekende Boeken app.
4. EASY Navigator.
5. Televisie en Video app.
6. Bluetooth afstandbediening met mini-joystick.

Disclaimer

EASY maakt voor veel functies gebruik van bronnen op het Internet. Aangezien deze bronnen buiten ons beheer vallen kan DSH electronics niet garanderen noch aansprakelijk worden gesteld voor het tijdelijk of permanent niet meer functioneren van sommige functies. Wij doen echter ons uiterste best om de functionaliteit van EASY zoveel mogelijk te continueren.
                     DSH

DEMONSTRATIE van EASY  (via YouTube)
 

 

 

                        

Noot: Deze demo toont (vooralsnog) onze ARTI software; het geeft echter wel een prima indruk van wat EASY allemaal kan.

DOCUMENTATIE
Wil je meer over EASY weten, dan kun je hier documentatie downloaden
SPECIFICATIES:
Nieuw! De EASY-PHONE DeLuxe is een uiterst moderne sprekende en luisterende slimme mobiele telefoon.

Het toestel (DSH huismerk) heeft de volgende specificaties:
(wijzigingen voorbehouden).

 • Android besturingssysteem.
 • 1,2 GHz processor.
 • Wifi en GPS.
 • 2G en 3G mobiele telefoon.
 • 2 Megapixel camera.
 • Microfoon en luidspreker.
 • USB aansluiting.
 • Afmetingen: 13,5 x 6,0 x 2,2 cm (excl. klem).
 • 240x320 pixel multi touch scherm (6 cm diag.)
 • 32 GB micro SD uitbreidingsslot.
 • Zware batterij 3200 mAh (gaat 2 dagen of langer mee)!
EASY PHONE (PRO) KOPEN:
Speciaal voor blinden en slechtzienden: EASY PHONE (PRO)
inclusief EASY software:  

Dit is de gloednieuwe 2e generatie EASY phone die  beschikt over circa 5000 functies.

Geschikt voor iedereen van 8 tot 88 !

Wordt geleverd met de nieuwste Nederlandse Google spreekstem

Bestel nu!

          EASY Phone (PRO)

Adviesprijs: € 349,00
Speciale introductieprijs: € 299,00

          Bestel:  

DISCLAIMER
 

 

EASY heeft juridisch de status van sprekende webbrowser, RSS reader en media speler. DSH electronics kan onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade als gevolg van de installatie en het gebruik van deze Android software.

De licentievoorwaarden vind je hier: Licentievoorwaarden

De EASY Phone wordt geleverd inclusief de EASY software als zijnde een integraal product. Het is dus geen generiek Android product. Het installeren van andere apps evenals het wijzigen van de Android instellingen is voor eigen risico. Indien als gevolg daarvan het product of onze software niet meer functioneert dan valt dit buiten de garantie. Het "rooten" van de EASY Phone is onder geen voorwaarde toegestaan evenmin als het terugzetten naar de fabrieksinstellingen aangezien dan onze software niet meer zal functioneren. Aan herinstallatie door DSH zijn kosten verbonden.

UPGRADES
 

 

Bestaande klanten van EASY kunnen in beginsel volautomatisch upgraden naar de meest recente versie.

Upgrades lopen via de servers van DSH electronics: DSH electronics op de Google Play Store
Ook kun je "DSHelectronics" (zonder spaties) in de zoekregel van de Playstore intypen om onze winkel te vinden

Bedrijfsgegevens
 

   

MY EYES, EASY, Brainz en ARTI zijn ontwikkeld door:

DSH electronics
Koningsspil 17
2265VH, Leidschendam
Tel: 070-3206117

E-mail: info@dsh2000.com

Leveringsvoorwaarden, klik: hier

    Copyright DSH electronics.
          Laatst gewijzigd 15 maart 2019